Campinghytter i Nordjylland

Hytter

Campinghytter i Nordjylland – hyttepriser inkl. gratis bad og adgang til pool.

Hos Egense Strand Camping i Nordjylland har vi nogle ældre kategori-2 campinghytter på hver 15 m2. De indeholder hver 4 sengepladser: en dobbeltseng og 2 etagesenge.

Der er et lille køkken med gasblus, køleskab, kaffemaskine og service til 4 personer. Bord og 4 stole. Der er IKKE indlagt vand i hytten.

Terrasse med havemøbler. Der er dyner og puder i hytten, og man skal kun medbringe linned samt håndklæder og viskestykker selv.

Bad og toilet er i servicebygningen tæt ved.

Vores campinghytter skal afleveres i rengjort stand, når I rejser.

Vil I høre mere om vores campinghytter?

Oplev vores campinghytter i Nordjylland i dag – I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores campinghytter i Nordjylland. I kan ringe på (+45) 40 81 59 78 eller på mail egenseinfo@gmail.com.

Priser på leje af hytter pr. nat

Alle priser er inkl. 2 personer og el. Ved flere personer er prisen 90 kr/voksen, 50 kr/barn (2-14 år) og gratis for børn indtil de fylder 2 år.
April, maj og september: 385 kr.
Juni, juli og august: 485 kr.
Ved leje i 7 dage giver vi 10% rabat.

Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, sommerhuse, camping mm) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 nr. 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af 14 dages fortrydelsesret. Mange har en afbestillingsforsikring i indboforsikringen og evt. på Mastercard, ellers kan den f.eks. tegnes her: afbestillingsforsikring.dk

Booking af hytte

Ønsker du at booke en af vores hytter, kan du bruge dette link til at booke en hytte
Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på telefon 40 81 59 78 eller sende en mail til egenseinfo@gmail.com

Få en hyggelig og uforglemmlig ferie nær Aalborg bugt

(+45) 40 81 59 78
egenseinfo@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site.