Campingpladsen

Campingpladsen

Campingplads i naturskønne omgivelser

Egense Strand Camping vil gerne invitere dig på besøg på en campingplads i naturskønne omgivelser tæt på strand, hav og natur.

Vores trestjernede campingplads ligger blot 25 minutters kørsel øst for Aalborg – beklædt i skønne omgivelser, hvor du for alvor har mulighed for at stresse af.

Fra vores campingplads kan du tage den lokale færge over til den nærliggende by, Hals, der blot er 4-5 minutters sejlads væk. Byen byder i de varme måneder på hyggelige markeder, et væld af isboder og masser af liv.

Ligeledes har du mulighed for at tage et hurtigt smut ind til Aalborg, der byder på et attraktivt café- og byliv med masser af seværdigheder. Derudover er der også rig mulighed for at benytte Egenses egen børnevenlige sandstrand, hvor du kan bygge sandslotte, soppe og bade i bølgen blå.

Vi har masser af faciliteter på vores campingplads

På campingpladsen byder vi velkommen til alt fra børnefamilien, der ønsker masser af aktivitet, til parret der ønsker at komme på en smuttur væk fra hverdagen.

På vores campingplads finder du masser af faciliteter, der kan holde jer beskæftiget gennem dagen. Her er der nemlig mulighed for at finde ud af, hvem der er stærkest til et spil minigolf, ligesom I også kan slappe af ved vores swimming-pool, hvor I kan nyde vores WiFi-adgang samt andre faciliteter på pladsen.

Vi sælger kolde øl og vand, is og indpakket slik mm fra receptionen. Fødevarestyrelsens kontrolrapport http://www.findsmiley.dk/25569

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte vores campingplads.

Få en hyggelig og uforglemmlig ferie nær Aalborg bugt

(+45) 40 81 59 78
egenseinfo@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site.